אלבום הסולו האחרון של עמוס עבר הדני, STARDUST, מכה גלים ברשת. אוהבי גיטרה אקוסטית משבחים את מגע הקסם של עמוס במיתרי הניילון של הגיטרה. הצלחתו בפסטיבל הג'אז האחרון בירושלים הביאה לגל של הזמנות לפסטיבלים ברחבי העולם.
לכבוד פסטיבל המיתרים עמוס מארח את ענק הגיטרה שלמה יידוב. יחד הם יצרו רגעי קסם של גיטרות ושירים בדואט מיתרים מופלא וייחודי.
עמוס עבר הדני בוגר בית הספר למוזיקה BERKLEE בבוסטון. שיתף פעולה עם אמנים רבים, ביניהם: יוסי בנאי, שלמה ארצי, אריק איינשטיין, גידי גוב, יהודית רביץ, שם טוב לוי, ריקי גל ועוד רבים וטובים. כמו כן הפיק, עיבד והלחין מוזיקה לטלוויזיה, לתיאטרון ולקולנוע.
המופע מכיל קטעים משלושת אלבומי הגיטרה שהקליט במהלך השנים, שירים מתוך ספר השירים האמריקאי הגדול של מלחינים כמו ג'ורג' גרשווין, ג'ימי ואן יוסן, הוגי קרמייקל, קרלוס ג'ובים ועוד, ושירים נצחיים שזכו לביצועים של גדולי הנגנים והזמרים מעובדים לגיטרה סולו.
המלחין, הזמר והגיטריסט שלמה יידוב (קצת אחרת, צליל מכוון, ילדי הירח, ימים לבנים, חולם בספרדית, ערב כחול עמוק ועוד ועוד), הוא אחד היוצרים החשובים והמקוריים שצמחו במחוזותינו, ובנוסף לכך גיטריסט נהדר ורבגוני עם שורשים עמוקים במוזיקה הקלאסית, ברוק ובג'אז.
החברות ושיתוף הפעולה המוזיקלי בין עבר הדני ליידוב מתפרשים על פני שנים ארוכות, מאז שהכירו אי שם בראשית שנות ה-80 של המאה הקודמת, כשלמדו יחד בבוסטון.
משך מופע: 80 דקות
צילום: אילן בשור (שלמה יידוב) | יואל לוי (עמוס הדני)